Velkommen til Struer lystbådehavn

Oversigtskort med overblik over de 520 pælepladser. 

"Klik" på den ønskede bro og du vil få vist en oversigt over ledige/optaget pladser. Holder du din "MUS" hen over en plads, så får du vist pladsen størrelse. Herefter kan du se om din båd kan ligge i den pågældende plads. Husk din båd skal være minimum 20 cm smallere og 100 cm kortere end den angivet pladsbredde/længde. 

Bemærk: Hvis du bruger en Ipad/mobil skal du holde fingeren på den ønskede bro et kort øjeblik.

Bro oversigt Holstebro-Struer Havn Bro 8 Bro 10 Bro 1 Bro 12 Bro 14 Bro 15 Bro 16 Bro 17 Bro 18 Bro 5 Bro 6

Struer Lystbådehavn er Limfjordens største med over 500 pladser. Havnen har med sin fine beliggenhed og mange gode faciliteter tiltrukket fastliggende lystsejlere fra et stort geografisk område. I takt med stigningen i antallet af fastliggende - og deres tilfredshed - har rygtet spredt sig til de havne, som "vore sejlere" besøger.

I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggende og gæstesejlere. Alle medvirker de til at skabe den stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på.

Havnens personale sætter en ære i at lystbådehavnen hele tiden fremtræder ren, indbydende og brugervenlig. Vi forsøger at skabe de bedst tænkelige fysiske rammer, men det er havnens brugere, der skal fylde dem ud.

Info Havnen

Struer havn er Limfjordens største lystbådehavn. Vi står klar til at byde dig velkommen og kan tilbyde et hav af faciliteter og et byliv lige ved havnen. 

På industrihavnen losses gods til lokale kunder og der udlejes arealer til havnerelaterede virksomheder.