Struer Havn byder velkommen til gæstesejlere og autocampere

Lystbådehavnen byder på havneboder, restaurant, legeplads og masser af aktiviteter hele sommeren igennem. Struer midtby ligger lige ved havnen, og her finder du gågaden med masser af specialbutikker, indkøbsmuligheder, biograf og museet.

Ankomst

Når I ankommer til Struer, hvad enten det er i båd eller autocamper, skal I betale gæsteleje. Dette gøres nemt og hurtigt her via havnens website eller betalingsautoaten som findes ved servicebygningen – i samme bygning som Struer Sejlklub. 

Efter endt betaling vil I modtage en kode, som skal anvendes til strømstander og adgang til toiletterne og Struer sejlklub. Hvis I har tilkøbt bad, brug af vaskemaskine osv. fås også en kode til benyttelse af disse faciliteter.

Ved køb af adgang til slæbestedet skal trailerens nummerplade indtastes, da dette vil være jeres billet ved kontrol.

BEMÆRK: Ved manglende betaling udskrives en bod på kr. 1000,- 

Gældende priser findes under "betaling gæster" 

 

Faciliteter

Vigtige telefonnumre

Betalingssystem

DU kan vælge at betale på havnens infoskærm eller på struerhavn.dk. Du behøver ikke forlade din båd/autocamper for at betale og få adgang til vores faciliteter. Du får faktisk den mest brugervenlig service ved at betale via din smartphone eller tablet.  

Marinaguide.dk

Du kan læse mere om Struer Havn her.

Info Havnen

Struer havn er Limfjordens største lystbådehavn. Vi står klar til at byde dig velkommen og kan tilbyde et hav af faciliteter og et byliv lige ved havnen. 

På industrihavnen losses gods til lokale kunder og der udlejes arealer til havnerelaterede virksomheder.