Trafikhavn - Struer Havn

Brug Struer Havn og spar tid!


Struer havn har en centrale beliggenhed og fine faciliteter, der lever op til nutidens krav til service og fleksibilitet. Struer Havn er en moderne erhvervshavn, der på årsbasis har en kapacitet til service på op til 1000 fragt liners, med en kollektiv last volumen på cirka 1 million tons. Midt og vestjyske virksomheder vælger i stigende grad "Miljøvenlig Transport på de Blå Veje", hvor de miljømæssige fordele, der er forbundet med transport på vandet, er en af ​​de direkte fordele havnen kan tilbyde.


Vi har opbevarings og leje områder velbeliggende og klar til øjeblikkelig brug. Vores 24-timers service betyder, at alle moderne lastning og losning faciliteter kan servicere gods døgnet rundt. Priserne på havnen er konkurrencedygtige. Den blå transport gennem Struer Havn, giver en stærk økonomisk alternativ for eksport og import virksomhederne, med større mængder af gods.
Hvis du ønsker at vide mere ...
Ring +45-97 85 02 28 og hør hvilke transportløsninger havnen kan tilbyde din virksomhed.

Ved brug af havnens faciliteter henvises der bla. til ordensregler for danske havne LÆS HER! 

Info Havnen

Struer havn er Limfjordens største lystbådehavn. Vi står klar til at byde dig velkommen og kan tilbyde et hav af faciliteter og et byliv lige ved havnen. 

På industrihavnen losses gods til lokale kunder og der udlejes arealer til havnerelaterede virksomheder.