Velkommen til Struer Havn

Historie:

Havnen blev etableret i 1856 på foranledning af nogle købmænd fra Holstebro, som flyttede til område for at kontrollere udviklingen af havnen. Havnen var købstaden Holstebros og først i 1917, hvor Struer blev til, fik havnen fælles eje af de to kommuner. Herefter navngives havnen Holstebro-Struer Havn.

1. januar 2023 blev de to kommuner enige om at overdrage hele ejerandelen til Struer, så det efterfølgende kun hedder Struer Havn.

Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og er med sin fine beliggenhed og mange gode faciliteter et dejligt sted at opholde sig som sejlere og vandsport interesseret. Det vil glæde os rigtig meget, hvis I vil besøge vores område og vi vil gøre vores bedste for at gøre jeres ophold tilfredsstillende.  

I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggende og gæstesejlere. Alle medvirker de til at skabe den stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på.

 

Oversigtskort med overblik over de 500 pælepladser:  Nu kan du få en oversigt over alle pladser havnen. På kortet herunder kan du med et "klik" på den ønskede bro få vist en oversigt over ledige/optaget pladser.

Bemærk: hvis du bruger en Ipad/mobil skal du holde fingeren på den ønskede bro et kort øjeblik. 

 

Bro oversigt Holstebro-Struer Havn Bro 8 Bro 10 Bro 2 Bro 1 Bro 12 Bro 14 Bro 15 Bro 16 Bro 17 Bro 18 Bro 5 Bro 6

Info Havnen

Struer havn er Limfjordens største lystbådehavn. Vi står klar til at byde dig velkommen og kan tilbyde et hav af faciliteter og et byliv lige ved havnen. 

På industrihavnen losses gods til lokale kunder og der udlejes arealer til havnerelaterede virksomheder.