Nyhedsbrev Holstebro - Struer Havn

Sejler sæson 2017

Sejlersæson 2017 nærmere sig sin afslutning og vi håber alle har haft en god sæson, trods det lidt svingede Danske sommervejr. Bådene skal snart op af vandet igen og nogle har fået en anden båd, nogen solgt deres båd og andre går måske med tanker om at skulle tilkøbe havnens stativsystem.

Da vi har et begrænset lager af stativer og der er en forholdsvis lang leveringstid er vi meget afhængig af jeres oplysninger, så hvis i har ændringer til jeres stativløsning eller går med tanker om at skulle have en stativløsning, så vil vi rigtig gerne høre om det hurtigst muligt, så vi herved kan efterkomme jeres behov på bedste vis. På forhånd tak for hjælpen.  

Vores nye betaling/strømsystem  

Vores nye system har gennemlevet sin første sæson og vi skylder jer et stort tak for tålmodigheden og hjælpsomhed (ikke mindst ovre ved infoskærmen) Hen over vinteren vil vi foretage nogle ændringer på systemet bla. så vil vi tilføje flere cifre på koderne, da vi har oplevet at der er blevet byttet rundt på dem og nogle har tastet en andens kode ved en fejl. Dette vil vi gerne undgå fremover. Derfor arbejder tallykey på nogle ændringer på den front. Info skærmen vil også blive med traditionel dankort betaling og der arbejdes på en mere brugervenlig betjening.                                                             

Du er altid velkommen til at kontakte os på 97 85 02 28 - vi sidder klar til at hjælpe jer igennem systemet.  

 
Kran booking - Der er åben for kranbooking til din båd.
Kranen kører mandag og onsdag fra kl. 07.00 til 16.00 samt fredag fra kl. 07.00 til 12.00
Herudover er der 5 lørdage hvor der køres fra kl 07.00 til 16.00 
De 5 lørdage er:    14/10 – 21/10 – 28/10 – 04/11 og 11/11

Stativløsning - Bemærk at der betales ikke længere særskilt for løftebukke, de er inkluderet i stativløsningen. Af hensyn til lagerstyringen er det dog stadigvæk vigtig, at vi har registreret de bukke i bruger. HUSK VENLIGST - at afmelde jeres stativløsning, hvis denne ikke skal bruges mere.

Info Havnen

Struer havn er Limfjordens største lystbådehavn. Vi står klar til at byde dig velkommen og kan tilbyde et hav af faciliteter og et byliv lige ved havnen.

 

Aktiviteter Struer havn SE HER!